Cases

Krullaards Perfect Reset is een effectieve behandelmethode voor rug- en nekklachten. Rob Krullaards – zelf fysiotherapeut – constateerde dat mensen met rug- en nekklachten vaak een bekkenscheefstand hebben, waardoor zij uit balans zijn. Met zijn gepatenteerde behandelmethode wordt het bekken rechtgezet en met de zooltjes ook recht gehouden. In maart 2013 is het eerste Krullaards Perfect Reset behandelcentrum geopend in Wassenaar. Inmiddels zijn er 17 centra in Nederland en zijn al duizenden patiënten van hun rugpijn afgeholpen!.

Meer informatie: www.krullaardsperfectreset.com.

Bij sportwedstrijden zijn jaarlijks meer dan 3 miljoen blessures te betreuren. De pijn en zwelling van veel blessures kunnen direct geholpen worden met de Alwayscool: een handig koelelement dat heel lang koud blijft, niet nat wordt en gemakkelijk op de plek van de blessure gelegd kan worden. De koelelementen zitten in een koeltasje dat naar het veld kan worden meegenomen. Het tasje en de elementen kunnen de hele dag worden gebruikt. Rennen naar de kantine voor ijsblokjes is niet meer nodig!

Meer informatie: www.alwayscool.nl.

Melkvetvrije kaas is voor mensen met melkallergie en voor mensen met een cholesterolarm dieet een uitkomst. Samen met Albron is de introductie in 2011 succesvol verlopen en inmiddels is KEES in veel supermarkten en speciaalzaken verkrijgbaar.

Meer informatie: www.keesmakers.nl.

Samen met de universiteit van Twente is gewerkt aan het opstellen van eisen voor Disease Management Portalen. Hiervoor is uitgebreid gebruik gemaakt van stakeholder analyses, opstellen van waardemappen en uiteindelijk het opstellen van een programma van eisen.

Een methode om windrichtingen  te meten en bijvoorbeeld op een I-pad te downloaden. Hierdoor worden de navigatie beslissingen bij wedstrijden in het voordeel van de gebruiker genomen en de winstkansen vergroot. Getest door de Nederlandse wedstrijdploeg op de Olympische Spelen in 2012. Een samenwerking met Innosport van het NOC-NSF. Op dit moment vinden metingen plaats in Rio. Daarnaast liggen er grote mogelijkheden van I-Sail in de zeevaart. Met behulp van de nauwkeurige windgegevens van I-Sail kunnen zeeschepen ook bij harde wind de Rotterdamse haven in geloodst worden. Dat resulteert in grote besparingen.

De SRM university is de representant van een aantal Indiase business schools, waar de software gebruikt wordt in colleges over innovatiemanagement met het doel om business ideeën uit te werken tot business plannen.

Aan medewerkers van TNO is een training gegeven gericht op het uitwerken van een business idee tot een business model, business case en business plan.